Tangopraxis
Unni Hermansen og Rune Helgeland

"I min undervisning ønsker jeg å formidle hvordan man kan oppnå den utrolige følelsen av flyt og kontakt når man danser bra sammen."

- Unni Hermansen

Norsk English

Det er ikke planlagt noen ukeskurs dette semesteret. For privattimer kontakt meg på unnibiz@yahoo.no.

Jeg underviser gjerne "Tango grammatikk" konseptet utenbys og utenlands. Her er en beskrivelse:Oppnå bedre flyt i dansen ved hjelp av mer bevissthet på kroppsholdning, gange, abrazo, akse og dreininger. I disse kursrundene setter vi fokus på kombinasjoner av grunntekniske elementer.

Med Unni Hermansen


FAQ: Er tango grammatikk kun for nybegynnere?

Tango grammatikk er ikke åpent for absolutt nybegynnere, og man bør ha danset minimum 6 måneder for å få utbytte av kurset. Alle deltakere jobber og utvikler seg imidlertid på sitt eget nivå, så det er en fordel om du og din partner har noen lunde samme danseerfaring.

For mange dansere er kunnskapen om grunnteknikk litt upresis og den kunnskapen man besitter har gjerne blitt tilegnet og analysert tidlig i dansekarrieren. Dersom du, som en litt erfaren danser, er villig til å investere i god grunnteknikk så er det sannsynlig at du vil oppleve en stor kvalitetsforbedring i dansen din.

Man kan med fordel delta på tango grammatikk flere ganger. Flere personer har deltatt på tango grammatikk kurset mer enn én gang og de har lært noe nytt hver gang, da de etter hvert blir i stand til å utfordre og utforske egen grunnteknikk i mer og mer kompliserte figurer.

Å arbeide med grunnteknikk er ikke bare relevant for ferske dansere - det er, i mange tilfeller, mer nyttig for personer som har danset en stund, da de har bedre forutsetninger for å identifisere hvilken forbedrende effekt dette fokuset har på kvaliteten på dansen.

Kurs for firmaer eller grupper

Vi tilbyr kortere og litt lengre kurs for grupper opp til 15 par. Ta kontakt per e:post til Unni Hermansen for mer informasjon.

Noen bilder fra tidligere avholdte kurs

Her følger et utvalg bilder fra tidligere avholdte kurs og festivaler. Du finner flere bilder under fanebladet Bilder

Kurs med Unni og Mazen

Unni underviser